Şekeroba Fatih İlkokulu
Şekeroba Mahasllesi . Şeyhoğlu Ali Cad. No 33 TÜRKOĞLU/KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Mutlu,kendine güvenen,başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Şekeroba Fatih ilkokulu olarak misyonumuz; Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, evrensel değerler ışığında, bilim ve teknolojiden yararlanarak, ülkenin geleceği için milli ve manevi değerlere saygılı, araştıran, sorgulayan, çözüm ürütebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan üstün nitelikli bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Kütüphane Kitap Sayısı :1005
Öğretim Şekli :İkili HER SINIFTAN İKİ ŞUBE OLUP 1 VE 2. SINIFLAR ÖĞLECİ 3 VE 4.SINIFLAR SABAHÇIDIR

Öğretim Şekli

Isınma Şekli

Sobalı NOT:SOBALARI İŞÇİLERİMİZ YAKMAKTADIR.ÖĞRETMENLER SOBA İLE KESİNLİKLE UĞRAŞMAMAKTADIR

Servis Bilgisi

Okulumuz ilçe merkezine 18 Km, İl merkezine 38 Km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

ŞEKEROBA ÖNCELERİ BİR BELEDİYELİK İKEN K.MARAŞIN BÜYÜKŞEHİR OLMASIYLA MAHALLE STATÜSÜ ALMIŞTIR YANİ K.MARAŞ MERKEZ MAHALLESİNİN ALDIĞI TÜM HİZMETLERİ ALMAKTADIR.BARINMA SORUNU YOKTUR .RAHAT BİR YAŞAM ORTAMI VARDIR.KÖYÜN DOĞALLI VE ŞEHRİN İMKANLARI BİRLEŞMİŞ DURUMDADIR 2 KM UZAKLIKTA BİM VE MERKEZİNDE BANKAMATİK EZCANE AVM SEBZE PAZARI TAZİYE EVİ MÜSTAKİL ANA OKULU,CAMİLER,ORTAOKUL LİSE ,İMAMHATİP ORTA OKULU VE LİSESİ,KISACA ŞEHRDE ARADIĞINIZ HER ŞEY ŞEKEROBAMIZDA MEVCUTTUR .

Diğer Hususlar

UYARI: OKUL SİTEMİZ 16.09.2022 TARİHİNDE GÜNCELLENMİŞ OLUP TÜM BİLGİLER GÜNCELDİR.İL DIŞI TERCİH YAPACAK ÖĞRETMENLERE DUYURULUR